Universitat Rovira i Virgili

Sortides professionals

El Màster en Genètica, Física i Química Forense és l'únic Màster Oficial amb continguts específics d'Anàlisis Forenses a Catalunya.

L'obtenció del títol facilita l'accés als àmbits professionals següents:

  • Activitat professional de criminalista en procediments judicials en les temàtiques d'inspecció tècnica-ocular, balística, traces instrumentals, accidentologia i altres àmbits de les ciències forenses que no estan acotats de forma especial en altres titulacions específiques.
  • Orientació criminalística per a institucions o entitats, valoració de procediments, metodologia, informes en l'àmbit general de la criminalística i el propi específic en que el titulat estigui capacitat.
  • Tasques d'especialista en documentoscòpia en la vessant de la perícia judicial en propietat intel·lectual i industrial per designació en procediments judicials.
  • Realització de dictamens o certificacions prejudicials o extrajudicials, col·laboració amb institucions, organismes públics o privats, col·legis professionals, empreses i entitats per combatre el frau en l'àmbit de la propietat intel·lectual i industrial.

Els àmbits d'activitat del Màster es concreten en les sortides professionals següents: