Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Tauler d'anuncis

La URV renova el conveni de cooperació educativa amb el Departament de Justícia

La Universitat Rovira i Virgili ha renovat per 4 anys més el conveni de cooperació educativa amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Això permetrà als estudiants del Màster en Genètica, Física i Química Forense poder realitzar pràctiques en els laboratoris de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC). El primer conveni es va signar en l'any 2017.

L’IMLCFC es va posar en marxa el 3 de juny de 2002. Es defineix com un òrgan tècnic a l'servei de l'Administració de justícia, adscrit a el Departament de Justícia i dependent de la Secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia.

L’IMLCFC està integrat per un equip multidisciplinari de professionals relacionats amb les ciències forenses. Encara que la major part d'aquest personal l'integren metges especialitzats en la medicina forense, també treballen químics, biòlegs, psicòlegs, tècnics especialistes en patologia i personal d'infermeria. A part, al IMLCFC trobem personal funcionari administratiu, documentalistes, informàtics i personal de manteniment, entre d'altres.

Podeu llegir més informació sobre l'IMLCFC aquí: http://justicia.gencat.cat/ca/ambits/administracio-de-justicia/medicina-forense/imlcfc/index.html

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar